ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Tisztelt Sportolóink, Betegeink és Hozzátartozóik!

Az EMMI miniszterének 3/2020. (XI. 06.) egyedi utasítása alapján 2020. november 09-től minden fekvőbeteg ellátó egészségügyi intézet köteles a NEAK finanszírozott ágykapacitásának 40%-át a COVID-19 ellátásra biztosítani. Ez a kötelezettség intézetünk esetében jelenleg 40 ágy biztosítását jelenti, mely az A épület 2. emeletén (korábbi Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály) került kijelölésre.

A COVID-19 Osztály szakmai vezetője: Dr. Tarr Márton

A COVID-19 Osztály főnővére: Gyetvainé Pertik Ágnes 

Az osztályra csak és kizárólag az OMSZ által szállított betegek kerülnek felvételre!

A beteglátogatás és kapcsolattartás rendje:

A fekvőbetegek látogatása az országos tisztifőorvos 42935-1/2020/EÜIG. számú határozata alapján szigorúan tilos! A teljes látogatási tilalom 2020. szeptember 4-től visszavonásig érvényes.

A súlyos állapotú, végstádiumú betegeknek azonban az Eütv. 11.§ (3)-(6) bekezdésében meghatározottak szerint joga van arra, hogy az általa megjelölt személy (1 fő) mellette tartózkodjon.

Azonban fontos, hogy erre az esetre is vonatkozik az egyéni védőeszközök szabályos és folyamatos viselésének kötelezettsége, illetve ezen megjelölt személyek kötelesek betartani az egészségügyi személyzet kéréseit, utasításait. Más beteget nem látogathatnak, az osztályon csak a beteg mellett tartózkodhatnak, az egészségügyi ellátást nem zavarhatják.

A látogatási tilalom ideje alatt a betegek hozzátartozóinak lehetőséget biztosítunk a telefonon történő tájékoztatásra, amennyiben a közeli hozzátartozó hitelesen tudja igazolni a beteg kilétét (tudja a beteg születési idejét, anyja nevét, vagy más, e tekintetben releváns adatot). 

A tájékoztatásra kijelölt időszak: minden nap 16-18 óra között a 488-61-81-es telefonszámon. Amennyiben munkatársaink éppen betegellátást végeznek, nem minden esetben fogják tudni felvenni a telefont, így kérjük szíves türelmüket, hiszen a betegek ellátása elsődleges számunkra!!! 

A látogatási tilalom életbe lépésével párhuzamosan a hozzátartozók, látogatók által a bent fekvő betegek részére behozott csomagok átvételét minden nap 15-19 óra között végezzük a Diószegi út 64. szám alatti portán.

A csomagok osztályokra történő eljuttatásáról gondoskodunk. (Kérjük, hogy gyorsan romló élelmiszereket ne küldjenek be.)

Újraélesztés
Újraélesztés tanfolyam
Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info