ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!
Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27. Bejárat Diószegi út 64.

Az OSEI Térítési Szabályzata módosításra került, melyet - a GYEMSZI jóváhagyásának megfelelően - az alábbiak szerint szükséges alkalmazni a sportorvosi- és kiegészítő vizsgálatokért fizetendő térítési díjak tekintetében:

1. A kiegészítő vizsgálatok (EKG, vizelet, szemészet) sportorvos által történő azonnali elvégzéséért fizetendő térítés díj:

a. 18 év alatt 1000.- Ft/fő
b. 18 év felett 2000.- Ft/fő.

2. Soron kívüli sportorvosi vizsgálat kéréséért (nem előjegyzett sportoló 24 órán belül kéri a vizsgálatot) életkortól függetlenül 5000.- Ft/fő fizetendő. (Előjegyzés szerint működő sportorvosi rendelések esetében szükséges érvényesíteni.)

3. Amennyiben a sportoló a versenyzési engedélybe a sportorvosi minősítést nem a vizsgálat időpontjában, hanem utólag óhajtja bepecsételtetni, vagy a versenyengedély megrongálódása miatt az új engedélybe kívánja átvezetni engedélyét, a térítési díj életkortól függetlenül 1000.- Ft/fő.

4. Amennyiben a versenyző vizsgálata nem a rendelőben történik, hanem külső helyszínen, úgy a kiszállás térítési díja 1000.- Ft/fő. Vizsgálatra kiszállást a sportorvos csak a hivatalos (az ÁNTSZ működési engedélyben, illetve szerződésében szereplő) rendelési idején kívül vállalhat! Erre a szolgáltatásra – kedvezőbb díjfeltétellel - szerződés az OSEI-vel köthető. (Amennyiben a helyszínen elvégzi a sportorvos a kiegészítő vizsgálatokat is, akkor a kiszállási díjon felül az 1. pont szerinti térítési díj is felszámításra kell, hogy kerüljön!)

5. Az érvényes magyar társadalombiztosítással (TAJ számmal) nem rendelkező sportoló vizsgálatának díja: 8000.- Ft/fő, melyhez az 1-2. pont szerinti díjak még felszámolhatóak.

6. A hivatásos sportolók vizsgálatának díja 9700.- Ft/fő, melyhez az 1-2. pont szerinti díjak még felszámolhatóak. Ez a fizetési kötelezettség társadalombiztosítási jogviszony meglététől független!

A fenti díjfizetési kötelezettségek közül több pontnak megfelelő igénybevétel esetén mindegyik térítési díjat be kell szedni a sportolótól!

Az OSEI Térítési Szabályzata, valamint a fent részletezett térítési díjakról szóló szabályozás az OSH valamennyi sportorvosi rendelőjére vonatkozik, függetlenül az ott dolgozó sportorvos jogviszonyától.

Megjelenések
Megjelenések
Heti Jótanács mozgás
Heti jótanács - mozgás
Heti Jótanács egészség
Heti jótanács - egészség
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info
Rio 2016
Rio 2016
Cím
1113 Budapest, Karolina út 27.
Telefon
+36 1 488 61 00
Fax
+36 1 375 32 92
Email
info@osei.hu (ügyfélszolgálati elérhetőségünk)
Web
www.osei.hu ; www.sportkorhaz.hu