ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Az OSEI Térítési Szabályzata módosításra került, melyet - a GYEMSZI jóváhagyásának megfelelően - az alábbiak szerint szükséges alkalmazni a sportorvosi- és kiegészítő vizsgálatokért fizetendő térítési díjak tekintetében:

1. A kiegészítő vizsgálatok (EKG, vizelet, szemészet) sportorvos által történő azonnali elvégzéséért fizetendő térítés díj:

a. 18 év alatt 1000.- Ft/fő
b. 18 év felett 2000.- Ft/fő.

2. Soron kívüli sportorvosi vizsgálat kéréséért (nem előjegyzett sportoló 24 órán belül kéri a vizsgálatot) életkortól függetlenül 5000.- Ft/fő fizetendő. (Előjegyzés szerint működő sportorvosi rendelések esetében szükséges érvényesíteni.) 

3. Amennyiben a sportoló a versenyzési engedélybe a sportorvosi minősítést nem a vizsgálat időpontjában, hanem utólag óhajtja bepecsételtetni, vagy a versenyengedély megrongálódása miatt az új engedélybe kívánja átvezetni engedélyét, a térítési díj életkortól függetlenül 1000.- Ft/fő.

4. Amennyiben a versenyző vizsgálata nem a rendelőben történik, hanem külső helyszínen, úgy a kiszállás térítési díja 1000.- Ft/fő. Vizsgálatra kiszállást a sportorvos csak a hivatalos (az ÁNTSZ működési engedélyben, illetve szerződésében szereplő) rendelési idején kívül vállalhat! Erre a szolgáltatásra – kedvezőbb díjfeltétellel - szerződés az OSEI-vel köthető. (Amennyiben a helyszínen elvégzi a sportorvos a kiegészítő vizsgálatokat is, akkor a kiszállási díjon felül az 1. pont szerinti térítési díj is felszámításra kell, hogy kerüljön!)

5. Az érvényes magyar társadalombiztosítással (TAJ számmal) nem rendelkező sportoló vizsgálatának díja: 8000.- Ft/fő, melyhez az 1-2. pont szerinti díjak még felszámolhatóak.

6. A hivatásos sportolók vizsgálatának díja 9700.- Ft/fő, melyhez az 1-2. pont szerinti díjak még felszámolhatóak. Ez a fizetési kötelezettség társadalombiztosítási jogviszony meglététől független!

A fenti díjfizetési kötelezettségek közül több pontnak megfelelő igénybevétel esetén mindegyik térítési díjat be kell szedni a sportolótól!

Az OSEI Térítési Szabályzata, valamint a fent részletezett térítési díjakról szóló szabályozás az OSH valamennyi sportorvosi rendelőjére vonatkozik, függetlenül az ott dolgozó sportorvos jogviszonyától.

Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
Heti Jótanács egészség
Heti jótanács - egészség
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info
Cím
1113 Budapest, Karolina út 27.
Telefon
+36 1 488 61 00
Fax
+36 1 375 32 92

Belépés

Email
info@osei.hu (ügyfélszolgálati elérhetőségünk)
Web
www.osei.hu ; www.sportkorhaz.hu