ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!
Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27. Bejárat Diószegi út 64.

Vélemények

2016. Június 27.-én érkeztem meg a kórházba.28.-án műtöttek. Keresztszalag pótlás történt plusz porc eltávolítás ami levált.Köszönöm az egész kórháznak a felsőfokú szakmai ellátást és az emberséges kedves hozzáállást az ápolásomhoz. Köszönöm Dr. Halasi t Tamásnak és segítőinek a gyors és precíz beavatkozást ami után két nappal már szinte teljesen fájdalommentes voltam. Továbbá köszönet a nővéreknek a betegápoolknak a tanuló ápolóknak a Gyógytornásznak és mindenkinek aki hozzájárult ahhoz,hogy a legjobb ellátásban részesüljek és ne kórházban hanem inkább egy üdülő szállóban érezzem magam. Nagyon Szépen Köszönök mindenkinek mindent!!! Remélem nem találkozunk többször ilyen beavatkozást miatt,de ha szükségem lesz rá biztos,hogy ismét ezt a kórházat választom!!!
Magyar Zoltán
2016 július 1
Keresztszalag műtét előtt álló - büszkén kijelenthetem betegük vagyok jelenleg Mivel korábban már volt ilyen és atroszkópos térdműtétem más intézményben, így van viszonyítási alapom is. Mind Dr. Tállay András, mind az intézményben lévő összes alkalmazott tekintetében maximális elismerésem szeretném kinyílvánítani emberségük, pontosságuk, gyorsaságuk és szakmaiságuk vonatkozásában! Köszönöm hogy az Önök segítségével léphetek a gyógyulásom útjára!
Blahó Renáta
2016 június 23.
"Nagyon szakszerű ellátás, az orvosok professzionálisak (ez a véleményem negyven év aktív sportolás, és sportkórházi ellátás után is). Nincs beteg akit elutasítanának, rendkívül színvonalas regeneráció! Kiváló! Meggyógyítottak engem, a lányomat. Köszönjük a törődést, biztatást, egészséget! Minden jót a Sportkori egész csapatának!"
Marianne Horváth
Marianne Horváth
2016 április 27.
"Március 23-án keresztszallag pótlásom volt. Ezer hála és köszönet a kórház dolgozóinak amiért kedvességükkel, szakértelmükkel, jókedvükkel megkönnyítették a benttöltött időt! Jó tudni, hogy vannak még ilyen emberek az egészségügyben! Minden jót kívánok a további munkájukhoz!"
Oravecz Judit
Oravecz Judit
2016 március 31.
"Keresztszallag pótlásom volt 3napja! Egyszerűen fantasztikusan éreztem magam ebben a kórházban amit inkább egy wellness központnak mondanék smile hangulatjel Az orvosok hozzáértése,kedvessége,figyelmessége,valamint az ápolónők,gyógytornászok,beteghordók,kötözők ,ebédosztók egyszóval MINDENKI hozzá állása PÉLDAÉRTÉKŰ!!!!!Ebben a kórházban a hasam is megfájdult annyit nevettem és mint tudjuk a legjobb gyógyúlás alapja a sok nevetés és a jókedv!!!!Hát itt csak az van!!! Jó hogy létezik még ilyen hely ilyen személyzettel! Nagyon köszönök mindent!!! Le a kalappal! "
Dési Anett
Dési Anett
2016 február 5.
"Olyan jó, hogy annyi rémhír ellenére még vannak az egészségügyben olyan dolgozók, akik teljesen odaadóan végzik a munkájukat. Keresztszalag műtétem volt néhány napja és nem kicsit daráztam, de a jókedvű személyzet elfeledtette velem mi is a bajom. Nagyon hálás vagyok nekik egytől-egyig. Sztem nem az a lényeg milyen az épület külalakja, ha bent lévő morál példátlan. Csak ajánlani tudom mindenkinek őket. Fiúk, lányok nagyon köszönöm!!!"
Daniel Damak
Daniel Damak
2016 január 22.
Megjelenések
Megjelenések
Heti Jótanács mozgás
Heti jótanács - mozgás
Heti Jótanács egészség
Heti jótanács - egészség
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info
Rio 2016
Rio 2016
Cím
1113 Budapest, Karolina út 27.
Telefon
+36 1 488 61 00
Fax
+36 1 375 32 92
Email
info@osei.hu (ügyfélszolgálati elérhetőségünk)
Web
www.osei.hu ; www.sportkorhaz.hu