ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Az OSEI honlapján elérhető online előjegyzési rendszerében minden rendelési napot megelőző napon reggel 6 órától éjfélig a másnapi és éjféltől reggel 6 óráig az aznapi sportorvosi rendelésekre biztosítjuk az ún. „Last Minute” foglalási lehetőséget, kapacitásainktól függően napi minimum 5 sportoló részére.

Hogy néz ki a gyakorlatban? Például:

  • Szerdai vizsgálati napra kedd reggel 6-tól szerda reggel 6-ig foglalható last minute vizsgálati időpont, amíg a napi ellátási kapacitás engedi.
  • Hétfői napra vasárnap reggel 6-tól hétfő reggel 6-ig foglalható a last minute időpont.
  • Munkaszünet utáni első munkanapra a megelőző munkaszüneti napon (május 2-ra, május 1-jén reggeltől) foglalható a last minute időpont.
  • Pénteki napon csak elrendelt szombati munkanap esetén lehet last minute időpontot foglalni.

A „soron kívüli” eljárás díja életkortól függetlenül 5000.- Ft/fő

A sportorvosi vizsgálatnak további költségeit (érvénytelen taj, külföldi állampolgár, fegyvertartási engedély, stb.) a „soron kívüli” eljárás díján felül szükséges befizetni.

A „soron kívüli” eljárás nem jelent további soronkívüliséget a sportorvosi vizsgálat menetében a normál előjegyzés szerint fogadott sportolókkal szemben.

A versenyengedély elbírálásához szükséges kiegészítő vizsgálatokat, labor vagy vérvételi vizsgálatokat a „soron kívüli” eljárás esetében is a szokásos eljárásrend és szakrendelési idők szerint végezzük el. Hozott leleteket a lelet vizsgálati idejétől, minőségétől és hitelességétől függően fogadunk el.

Amennyiben a szűrővizsgálatok során bármely orvos olyan eltérést talál, ami miatt további konzíliumok szükségesek és a sportoló versenyengedélye nem adható ki aznap, vagy egyéb okból eltiltásra kerül a sportoló, a soron kívüli vizsgálat díja nem jár vissza.

A Last Minute sportorvosi vizsgálat térítési díjának befizetési rendje:

A térítési díj utalással az OSEI Magyar Államkincstárnál vezetett 10032000-01490497-00000000 számlájára teljesíthető. Közleményként kérjük, legyen szíves feltüntetni a TAJ számát és a „last minute” szót. Amennyiben az utaló személye és a sportorvosi vizsgálaton résztvevő személye nem azonos, kérjük a vizsgálatra bejelentkező nevét is legyen szíves feltüntetni a TAJ számán túl.

Amennyiben a vizsgálatról számlát szeretne kérni, ezt legyen szíves jelezni a vizsgálat időpontjának megjelölésével, a számla adatok megadásával (név, cím, adószám) és az utalás igazolásának csatolásával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az elkészült számlát postai úton küldjük meg a megadott címre.

Amennyiben valaki a saját hibájából nem jelenik meg az előjegyzett időpontban, a térítési díj visszafizetése nem áll módunkban.

Kérjük, hogy az utalást az előjegyzést követően, de még a vizsgálat végzését megelőző munkanapon legyenek szívesek elindítani, és az utalásról igazolást hozni, amit a Kartonozó munkatársának a betegfelvételkor be kell mutatni. A vizsgálatra csak a térítés befizetésének igazolását követően kerülhet sor.

Amennyiben a térítési díj előzetes utalására nincs lehetősége, azt a pénztári nyitvatartás ideje alatt az OSEI Pénztárába/pénzkezelő helyén (készpénzben vagy bankkártyával), illetve azon kívül a Kartonozó munkatársainak (csak készpénzben!!!) tudja megfizetni a vizsgálatot megelőzően.

Budapest, 2024. április 5.

Újraélesztés
Újraélesztés tanfolyam
Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info
Cím
1113 Budapest, Karolina út 27.
Telefon
+36 1 488 61 00
Fax
+36 1 375 32 92

Belépés a kórház dolgozóinak (Nem előjegyzés!)

Email
info@osei.hu (ügyfélszolgálati elérhetőségünk)
Web
www.osei.hu ; www.sportkorhaz.hu
Integritás, panasz és közérdekű bejelentés