ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Az OSEI honlapján elérhető online előjegyzési rendszerben 2023. február 1-től minden hétköznap reggel 6 órától éjfélig a másnapi és éjféltől reggel 6 óráig az aznapi sportorvosi rendelésekre ún. „Last Minute” foglalási lehetőséget biztosítunk napi 5 sportoló részére.

  • A „soron kívüli” eljárás díja életkortól függetlenül 5000.- Ft/fő, melynek megtérítését az időpont kiválasztásával a sportoló elfogadja.
  • A sportorvosi vizsgálatnak további költségeit (érvénytelen TAJ, külföldi állampolgár, fegyvertartási engedély, stb.) a „soron kívüli” eljárás díján felül szükséges befizetni.
  • A „soron kívüli” eljárás nem jelent további soronkívüliséget a sportorvosi vizsgálat menetében a normál előjegyzés szerint fogadott sportolókkal szemben.
  • A versenyengedély elbírálásához szükséges kiegészítő vizsgálatokat, labor vagy vérvételi vizsgálatokat a „soron kívüli” eljárás esetében is a szokásos eljárásrend és szakrendelési idők szerint végezzük el. Hozott leleteket a lelet vizsgálati idejétől, minőségétől és hitelességétől függően fogadunk el.
  • Amennyiben a szűrővizsgálatok során bármely orvos olyan eltérést talál, ami miatt további konzíliumok szükségesek és a sportoló versenyengedélye nem adható ki aznap, vagy egyéb okból eltiltásra kerül a sportoló, a soron kívüli vizsgálat díja nem jár vissza.

Budapest, 2023. február 1.

Újraélesztés
Újraélesztés tanfolyam
Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info