ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Online dietetikai tanácsadás szabadidős és versenysportolóknak

A jelenlegi járványügyi helyzet az életünkben tapasztalható rengeteg változás következtében kihatással van a táplálkozásunkra és fizikai aktivitásunkra is. Dietetikai szakmai csapatunk segítséget szeretne nyújtani abban, hogy a rendszeresen sportolók ezek között a megváltozott körülmények között is megőrizhessék fittségüket és egészségüket!

A tanácsadás során egy szakmai kérdőív és egy online konzultáció alapján energiamérleget készítünk és javaslatot adunk az esetleges étrendi hibák korrigálására és étrendjének optimalizálására. Az interjú során lehetőség van a táplálkozással kapcsolatos egyéni kérdések megbeszélésére is.

A szolgáltatást olyan 14 év felettieknek ajánljuk, akik törődnek egészségükkel, fizikai állapotukkal és ennek érdekében valamilyen mozgásformát, vagy sportot rendszeresen végeznek.

Az online konzultációra munkanapokon 8 és 16 óra között van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. A tanácsadás Skype internetes kommunikációs alkalmazáson keresztül valósul meg, melynek időtartama 20-30 perc.

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetőséges.

Szakembereink szolgáltatása térítésköteles, melynek térítési díja 4000 Ft, amelyet Országos Sportegészségügyi Intézet 10032000-01490497-00000000 bankszámlájára kérnénk befizetni. Az átutalás közleményben fontos szerepeltetni a szolgáltatást kérő nevét és az „online dietetika” megjelölést.

Leveléhez kérjük csatolja a befizetési bizonylat (elektronikus vagy postai) fényképes vagy szkennelt másolatát.

Bejelentkezését követően munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot.

                                      Várjuk jelentkezését!

                                                                             Az OSEI dietetikai szakmai csoportja

 

Újraélesztés
Újraélesztés tanfolyam
Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info