ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

SPORTKÓRHÁZ – OTT ÁLLUNK A SIKEREK MÖGÖTT!

Telefonszámunk: +36 1 488 61 00
Ügyfélszolgálati email cím: info@osei.hu
Cím: 1113 Budapest, Karolina út 27.
Bejárat: Diószegi út 64.

Vélemények

Dr. Soós Ágnes főigazgató főorvos Kedves Ági! Isten éltessen sokáig! Lehet, hogy "önző" bejegyzés, de remélem személyedben minél tovább marad egy ilyen lelkiismeretes, csupa szív, kiváló szakember a "sportolók kórházában". Eddig is tudtuk, hogy a legfőbb kincs az egészség. Az elmúlt két évben ez a tudat még jobban megerősödött bennünk. A magyar sport nem lehetne ilyen sikeres kiváló háttér stábok, orvosi csapatok nélkül! Köszönjük, hogy vagytok!
Regöly-Mérei Krisztina
2022 április
"Covid-fertőzés után jelentkeztem kardiológiai kivizsgálásra, amatőr futóként. Már az időpont egyeztetés során figyelmesen kikérdeztek a fertőzésem lefolyásáról, és ehhez igazították a vizsgálat időpontját. Bár nagyon sokan érkeznek kivizsgálásra, igazán gördülékeny a "beteg"felvétel. A kardiológiai kivizsgálás során Dr. Sári Csaba és kolléganője részletesen kikérdezték a kórelőzményeket, és alaposan megvizsgáltak. Az egész intézményben kedves és segítőkész kollégákkal találkoztam, nagyon gördülékenyen és gyorsan végeztem. Hálás köszönet, és kitartást, egészséget kívánok a munkájukhoz!"
Csuka Dorottya
2020. november 19.
"Nagyon kedves, segítőkész mindenki! Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ide kerülhettem. Hálás vagyok!"
Ódor Bernadett
2020. február 23.
"Sarokfájdalom miatt 2 évet bicegtem, sántikáltam, fájt. 3 kórház 3 nagytapasztalatú orthopedusa mást és mást állapított meg, fizikotherápia hónapokon keresztül, semmi javulás, majd beutaló fél év múlva történő sarkantyú-műtétre, bár a leletek ezt nem támasztják alá. Gyermekeim ismerősi köreiből jött a megoldás: Sportkórház, Kiss-Polauf Marianna doktonő személyében. Felgyorsult a folyamat, vizsgálat – azonnal más a diagnózis, mint a korábbiak – gyulladásos tömlő az achilles-in alatt, ideget is nyom, ezért fáj. Összesen másfél nap következett a Sportkórházban, de maradandó az élmény. A személyzet mosolygós, kedves, barátságos, a környezetünkben tisztaság, rend, ami hozzájárult a kórteremben kialakult kiváló hangulathoz is. Kiss Marianna doktornő 40 perc alatt megszabadított a fájdalmaimtól, exstirpatio tenosynovectomia műtét elvégzésével, ami számomra először kimondhatatlan, ahogyan az a hála is, amit érzek a profi ellátásért, a korrekt tájékoztatásért, az empatikus hozzáállásért. Köszönöm Kiss-Polauf Marianna doktornőnek és a kórház Sportsebészeti-és Orthopediai Osztályának, hogy a vedégük lehettem."
Major Ferenc
2019. október 31.
"Gyakorló orvosként is ,-és a szobatársaimmal is hasonló vélemény alakult ki.Figyelmes,betegcentrikus személyzet,magas szakmai felkészültség,kedves emberi magatartással párosulva.Nem éreztem,hogy sérüléseinkkel magunkra hagytak volna.Figyeltek reánk a reánk,nyugtató kedves hangnemben beszéltek velünk.Köszönet ez úton is Dr.Pavlik Attila Főorvosnak és a Sportsebészeti Osztály minden dolgozójának!"
Drjámbik Imre
2018. augusztus 24.
"Jártam már jópár kórházba, de egyikben sem volt ilyen jó tapasztalatom! Orvosok, nővérek, gyógytornász, beteghordo is egyaránt dicseretesen végezték a munkájukat! Nem volt szajhuzogatas, kérdésem, kérésem volt azonnal segítettek. Le a kalappal előttük. Június 28- an volt keresztszalag pótlásom, elviselhetőbbé tették a szenvedést."
Mester Bernadett
2017. augusztus 16.
"A sportkórház tökéletes bizonyítéka annak, hogy a fizikai körülmények hiányosságait hogyan lehet kompenzálni emberi hozzáállással. Mind az orvosok, mind a nővérek, a gyógytornász, a takarító, a műtős, nagyon kedves és együttérző volt ottlétem alatt. Köszönet!"
Vernyik Imre
2017. július 23.
Újraélesztés
Újraélesztés tanfolyam
Koronavírus
Hivatalos koronavírus tájékoztatók
Megjelenések
Megjelenések
Mozogj otthon!
Mozogj otthon!
A sikerek mögött
A sikerek mögött
Sportdoki info
Sportdoki info